KARRIER

A Media 2.0 Communicationsnél valljuk, hogy sikereinket és fejlődésünket elsősorban munkatársainknak köszönhetjük. Törekszünk, hogy egyensúlyt teremtsünk a magánélet és a munka között, ennek érdekében pedig rugalmas munkavégzési lehetőségeket biztosítunk azokban a munkakörökben, ahol ez lehetséges.

Fontos számunkra az esélyegyenlőség, valamint, hogy kollégáinkat segítsük abban, hogy karrierjüket tervezni és menedzselni tudják. Hiszünk a közösségformáló rendezvények, szakmai továbbképzések és kompetenciafejlesztő tréningek erejében; céges kultúránkban pedig az egyik legfontosabb érték a csapatmunka.

Együtt érünk el sikereket

Szeretjük a sokszínűséget, értékeljük, elismerjük és tiszteletben tarjuk egymás ismereteit és erőfeszítéseit. Nálunk nincs rossz ötlet, alapból elvetett kezdeményezés! Jól érezzük magunkat a kihívásokban, minden problémára találunk hatékony és személyre szabott megoldást! Megbízunk egymásban, hogy a megrendelőink is megbízhassanak bennünk. Jóindulattal viseltetünk egymás iránt, hiszen tehetségünkkel, képességeinkkel és aktív közreműködésünkkel mindannyian hozzájárulunk a jó csapatmunkához. A Media 2.0 Communications-nél a közösség sikere mindenki egyéni sikere is egyben.

Ez az elv több érték mentén is összekapcsolódik:

  • az emberi méltóság elismerése, tiszteletben tartása,
  • a tolerancia, egymás elfogadása, előítéletek leküzdése,
  • a kreatív munkavégzést támogató-fejlesztő munkakultúra.

Van egy jó ötleted?

Esetleg írnál hozzánk? Gyakornoknak jelentkeznél? Szakmai rendezvényeket szerveznél? Esetleg nagy márkák kampányain dolgoznál? Nem számít a korod, iskolai végzettséged, a kommunikációs területen szerzett tapasztalataid! Elég ha kíváncsi, etikus és szenvedélyes vagy, ahogy mi is!

Ha Te is hiszel a kitartó, következetes munkában, vedd fel velünk a kapcsolatot az info@media20.hu címen!