Sikeres évet tud maga mögött a Media 2.0 blog, amit hálásan köszönünk hűséges és új olvasóinknak egyaránt. Minden igyekezetünkkel azon voltunk, hogy fogyasztható szakmaisággal és kellő mélységben beszámoljunk a kommunikációs- és médiaipar legizgalmasabb aktualitásairól. Természetesen folyamatosan figyeltük év közben olvasóink igényeit is, ez a poszt leginkább azoknak fog szólni, akik sajnos nem találták meg cikkeinkben számításukat.

Mindig csak a csajozás

A Google statisztikáiból kiderül, hogy rengetegen olyan kérdés válaszának kutatása közben klikkeltek oldalunkra, amelyek megválaszolása csak akkor volna lehetséges, ha drasztikusan szélesítjük a blog tartalmi spektrumát. Bármennyire is vagyunk azonban a sokszínűség elkötelezett hívei, sajnos a kapacitásunk nem elegendő arra, hogy az olyan témákkal is kimerítően foglalkozzunk, mint: “hogyan lehetek okosabb”, “hogyan lehet felszedni nőt”, “hol tudom kivizsgáltatni az ivóvizet”, “hol vásárolt simicska”, “kit tartanak butának”, “miért csípi a bőrömet az axe apollo spray”, “mit csinál most gajdics ottó”, ” jó zsirafos viccek”. (Simicskával egyébként foglalkoztunk a a médiapiaci változások keretén belül idén is megkerülhetetlen szereplő volt.)

Nem tudjuk mire számít úgy általában az az olvasónk, aki feltette a kérdést, hogy “mivan, ha lefényképezek valakit”, de bízunk benne, hogy azóta összegyűjtötte a bátorságát első képének elkattintására és megosztja velünk megdöbbentő tapasztalatait. Bár vannak vészjósló jelek, ám arra azért az aktuális hatalomtól sem számítunk, hogy egész egyszerűen “megszüntetik a kommunikációt” en bloc, ahogy egy másik netező vizionálja. Persze valószínűleg a költő itt a kommunikáció szak esetleges megszüntetésére gondolhatott, amivel persze foglalkoztunk is. Nem tudjuk, hogy mennyi és milyen tudatmódosító szer szükséges ahhoz, hogy valaki egy unalmas délután “csipás kacsákra” legyen kíváncsi, mint ahogy a “pucér képek scuby doo” sem tűnik mindennapos érdeklődésre számot tartó kifejezésnek.

funny_insect_wallpaper.jpg

“Valaki nem tudja h hol lehet egy jót szopni debrecenben?”

Szintén meglepődtünk, hogy blogunk szellemiségétől távol álló pornográf tartalmak után kutatva is érkeztek hozzánk felajzott látogatók. Őszintén sajnáljuk, hogy el kell keserítenünk azt az olvasónkat, aki a “16 éves arabnak mekkora farka lehet” témában próbált értékes információkra bukkanni, hogy sajnos mi sem ismerünk vonatkozó tanulmányt a témában. A “szexi lányok profilképei magukról” és a “hogyan kell puncit nyalni videó magyarul” keresések indítóihoz több kérdésünk lenne nekünk is. Első esetben az merült fel szerkesztőségünk tagjai között, hogy nem lenne-e ugyancsak kielégítő az adott keresés eredménye az internetező számára, ha a szexi lányok profilképei esetleg nem magukról, hanem más valaki más “szexi” lányt ábrázolnának? A második esetben pedig azon morfondíroztunk el, hogy milyen nyelvű találatokra számított volna emberünk, ha nem írja oda, hogy “magyarul”. Aki pedig “Emma Whatson szexképei” után kutatott, kíváncsian várjuk, hogy sikerrel járt-e (a művésznő nem így írja a nevét).

Sajnos oknyomozó bloggereink idén is túlságosan elfoglaltak voltak ahhoz, hogy választ keressenek arra az olvasói kérdésre, hogy “debreceni zitat kik dugtak meg”, mint ahogy a “gundel takács miért hülye” kérdésről sem mi fogjuk először lerántani a leplet, sőt az egyik elkeseredett olvasónk valószínűleg arra sem találta meg nálunk a választ, hogy “hányasom van a lottón”. 🙁

Végezetül pedig kicsit röstelljük, hogy az “embertelen analfabéta parasztok” keresésre is el lehet jutni hozzánk, de a dobogóra felfért még a “faszok lefényképezve” és a “vidéki pornó” is. Sajnos megígérni nem tudjuk, hogy a következő évben mindenki megtalálja majd nálunk azt, amit keres, de lehetőségeinkhez mérten igyekezni fogunk továbbra is. Köszönjük a megtisztelő figyelmet.